LAVANTA BAHÇELERİ / SALDAGÖLÜ / İNSUYU MAĞARASI / SAGALOSSOS ANTİK KENTİ / EĞİRDİR TURU Tur Programı
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: ANKARA - ISPARTA

ANKARA ÇIKIŞLI LAVANTA BAHÇELERİ – SALDA GÖLÜ – İNSUYU MAĞARASI - SAGALOSSOS ANTİK KENTİ - EĞİRDİR TURU

 

1 GECE KONAKLAMALI 2 GÜN

YARIM PANSİYON

KUYUCAK'TA SERPME KAHVALTI DAHİL

 

TUR PROGRAMIMIZDA BELİRTİLEN OTELDE KONAKLAMA YAPILMAKTADIR. OTELLERİMİZ NETTİR. TUR ESNASINDA VB. OTEL ŞEKLİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMAZ.

Ankara çıkışlı Lavanta bahçeleri, Salda gölü, Sagalossos turumuz için gece saat 23.59’da Sıhhiye Sezenler cad. Atatürk Lisesi önünde buluşarak Isparta’ya hareket ediyoruz

 



2 Gün: LAVANTA BAHÇELERİ - İNSUYU MAĞARASI - SALDA GÖLÜ - DENİZLİ

Gerekli molalarımız eşliğinde sabah saatlerinde Mosmor Lavanta tarlalarının bulunduğu KEÇİBORLU ilçesine bağlı Kuyucak Köyü'ne ulaşıyoruz.Serpme kahvaltımızı yaptıktan sonra Kerpiç evleri taş kaldırımlı sokakları ve uçsuz bucaksız Lavanta Tarlaları gezmeye başlıyoruz. Geçimini ağırlıklı olarak lavantadan kazanan Kuyucak köylülerini Lavanta toplarken izleme fırsatı bulacağız. Bol bol yürüyüş yapıp fotoğraf çekeceğiz. Ayrıca köylülere Lavanta toplarken eşlik edeceğiz. Lavantalar, Haziran sonu morarmaya başlıyor ve temmuz ayı çiçekleri patlayınca mosmor oluyor. Temmuz sonu Ağustos başından itibaren ise hasat yapılıyor ve lavantalar toplanıp yağları çıkartılıyor. Gezimiz sonrasında köyden ayrılmadan önce lavanta ürünleri almayı ihmal etmiyoruz, daha sonra rotamızı daha sonra rotamızı, Türkiye'nin turizme açılan ilk mağarası '' İnsuyu Mağarası'na hareket. Yaklaşık 10 bin yıllık bir zaman diliminde meydana gelen mağara 567 metre genişliğindedir. Sarkıt, dikit ve göl oluşumları ile sizleri kendine hayran bırakacaktır. Gezimiz sonrasında vereceğimiz yemek molası ardından ülkemizin Maldivleri olarakta bilinen masmavi turkuaz suyu ve altın gibi parlayan kumlu sahili ile ünlü Salda Gölü’ne çeviriyoruz. Burada serbest zaman veriyoruz. Ardından akşam yemeği ve konaklama otelimize geçiyoruz.

 

KONAKLAMA: Lavin Otel 4* Denizli

 

 


3 Gün: SAGALOSSOS ANTİK KENTİ - ISPARTA - EĞİRDİR - ANKARA

Sabah Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası, Burdur'da bulunan Pisidia bölgesinin, Roma İmparatorluk bölgesinin en önemli şehri olan Sagalossos Antik Kenti'ne hareket ediyoruz. Rehberimizin anlatımları ardından serbest zaman veriyoruz. Bu esnada aşağı agora (çarşı), çeşme, edeon, antik tiyatro, kütüphane gibi bir çok tarihi dokunun fotoğraflarını videolarını çekip, Isparta'ya hareket ediyoruz. Öğle yemeği ve alışveriş için serbest zaman verip belirlenen saatte toplanarak Eğirdir'e hareket ediyoruz. Rehberimizin Eğirdir hakkında yapacağı bilgilendirme sonrası, tektonik ve karstik etkilerle oluşmuş  Eğirdir gölü kenarında yürüyüş yapabilir, kayıklarla tura çıkabilirsiniz. Belirlenen saatte toplanarak Ankara'ya hareket ediyoruz. Gece saatlerinde Ankara'ya ulaşmış oluyoruz.

MÜZE KARTLARINIZI YANINIZA ALMAYI UNUTMAYINIZ

 

 



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
Tarih Seçenekler İki Kişilik Odada
Kişi Başı
Tek Kişi Ek Yatak1. Çocuk2. ÇocukTaksitler
02.08.20244 YILDIZLI3.990,00 TL4.890,00 TL 3.990,00 TL--Taksitler »
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Öveçler Mah. Tevfik Fikret Cad. No:26/6 Çankaya/ANKARA
0312 418 44 42 0543 686 78 29


Bu çıktı 27.07.2024 12:00 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.