BODRUM TATİLİ 4* HISTORICAL MUSEUM RESORT 4 GECE 5 GÜN Tur Programı
Kalkış Yerleri:
PROGRAM
1 Gün: ANKARA - BODRUM

KURBAN BAYRAMI BODRUM TATİLİ

ANKARA ÇIKIŞLI 4 GECE 5 GÜN

HISTORICAL MUSEUM RESORT 4*

HER ŞEY DAHİL KONSEPT

KREDİ KARTLARINA TEK ÇEKİM VEYA 12 AY TAKSİT İMKANI

(27 Haziran Salı Gününü, 28 Haziran Çarşamba Gününe Bağlayan Gece)

Ulaşımsız fiyatlar için ofisimiz ile irtibata geçebilirsiniz

Bodrum tatilimiz için belirlenen duraklarımızda buluşmamızın ardından yolculuğumuz başlıyor. Gerekli molalarımızla birlikte sabah saatlerinde (yol koşullarına göre 11:00 civarında) Bodrum’a ulaşıyoruz. Otel girişlerinizin ardından artık tatiliniz başlıyor. Otelin imkanlarından faydalanabilirsiniz. Türkiye otel sistemine göre oda girişleri saat 14.00 itibariyle başlar fakat oda müsaitliğine göre odalarınız hazır oldukça erkenden verilecektir. ilk gün tamamen serbest zamanınız bulunmaktadır. Her şey dahil hizmet veren otelinizde keyifli tatiller dileriz. Akşam saat 22.00 itibariyle giriş ve ulaşımı fiyata dahil olan Bodrum’un en güzel en eğlenceli gece Cluplerine gidiyoruz. Belirlenen saatte tekrar buluşup otelimize dönüyoruz.

KONAKLAMAHISTORICAL MUSEUM RESORT 4*

 

 


2 Gün: OTEL - BODRUM

Otelinizde alacağınız açık büfe sabah kahvaltısı ve öğle yemeği ardından giriş ve ulaşımı fiyata dahil olan Bodrumun en meşhur Beach Cluplerine gidiyoruz. Burada denize girebilir güneşlenebilir ve DJ eşliğinde müziklerle eğlenebilirsiniz. Belirlenen saatte buluşarak otelimize geri dönüyoruz. Oteldeki akşam yemeği ardından kendimizi Bodrumun gece hayatına bırakıyoruz, en eğlenceli gece Cluplerine gidiyoruz. Giriş ve ulaşım fiyata dahildir. Belirlenen saatte tekrar buluşup otelimize dönüyoruz.

KONAKLAMAHISTORICAL MUSEUM RESORT 4*

 



3 Gün: OTEL - BODRUM

Otelinizde alacağınız açık büfe sabah kahvaltısı ve öğle yemeği ardından giriş ve ulaşımı fiyata dahil olan Bodrumun en meşhur Beach Cluplerine gidiyoruz. Burada denize girebilir güneşlenebilir ve DJ eşliğinde müziklerle eğlenebilirsiniz. Belirlenen saatte buluşarak otelimize geri dönüyoruz. Oteldeki akşam yemeği ardından kendimizi Bodrumun gece hayatına bırakıyoruz, en eğlenceli gece Cluplerine gidiyoruz. Giriş ve ulaşım fiyata dahildir. Belirlenen saatte tekrar buluşup otelimize dönüyoruz

KONAKLAMAHISTORICAL MUSEUM RESORT 4*

 



4 Gün: OTEL – TEKNE TURU

Tekne turu sabahına merhaba. Sabah kahvaltısının ardından saat 09.30’da otelinizin önünden sizi servisle Halikarnas iskelesine götürüyoruz. Bodrum’un birbirinden güzel koylarını gezerek yüzme molası verilen, tüm gün boyu süren öğle yemeği dahil olan Tekne turu 17.00 civarında bitiyor. Tekrardan servisle otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği ardından son gecemizde tekrar Bodrum’un meşhur gece Cluplerine gidiyoruz. Belirlenen saatte tekrar buluşup otelimize dönüyoruz. (tekne turu ek ücretli olarak düzenlenmektedir.)

KONAKLAMAHISTORICAL MUSEUM RESORT 4*

 



5 Gün: BODRUM - ANKARA

Açık büfe sabah kahvaltımızın ardından otelimizden saat 11:00’de ayrılarak Ankara’ya doğru yola çıkıyoruz. gerekli molalarla birlikte 22:00 civarında Ankara’ya ulaşıyoruz.

 

 



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları

Öveçler Mah. Tevfik Fikret Cad. No:26/6 Çankaya/ANKARA
0312 418 44 42 0543 686 78 29


Bu çıktı 06.10.2024 07:22 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.